Banner
Travel

10

Bild015

10 chestii care nu se vor demoda niciodata:

  1. Cartile. Intr-o lume in care Google gaseste solutia la toate intrebarile, cartile ofera in continuarea bucatica aia de fantezie, de care uneori chiar avem nevoie.
  2. Capa. A fost in voga in sezonul trecut, dar de ce sa nu o faci sa fie tot timpul? Accesorizeaza-o in asa fel incat sa te simti bine in ea.
  3. Rujul rosu. Sau unghiile rosii. Sau rosul in general. Chiar daca anul acesta, pastelurile iarasi sunt in voga, un rosu puternic ofera siguranta de sine.
  4. Personalitatea. Ca vorbim de bocanci, adidasi sau pantofi, pardesiu, blugi sau pallazo, moda vine si pleaca, uneori se readapteaza. Personalitatea ramane. Si e mai dragut sa adaptezi moda in functie de personalitatea ta si nu invers.
  5. Sinceritatea. Este subiectul cel mai sensibil, chit ca vorbim de relatiile de la serviciu sau cele personale. Dar cred cu tarie, ca o parere sincera, spusa intr-un mod clar DAR fara sa raneasca, este punctul de plecare intr-o relatie bazata pe incredere.
  6. Sportul. Intr-o lume plina de diete, retete minune de slabit peste noapte si pastile exagerat de scumpe ce promit sa-ti sculpteze cel mai frumos corp, cred cu tarie ca sportul este singurul mod, sincer, greu, dar eficient, in care vei putea sa-ti atingi o parte din targeturi.
  7. Lucrul bine facut. Stiu, toti avem Deadline-uri, lucram pe Fast-Forward, n-avem Weekend, samd. Asta inseamna sa lucrezi/ traiesti in secolul 21, jumatate din cuvinte sunt in engleza, de restul nu avem timp. Si intr-o lume in care se merge pe principiul: merge si asa, lucrul bine facut este extrem de apreciat.
  8. Un buchet de liliac la inceputul primaverii. Pur si simplu.
  9. Un parfum bun care sa spuna ceva despre tine. De preferat sa nu spuna ca esti a nu stiu cata persoana, care a cumparat ceva DOAR pentru ca este de la Firma X.
  10. Last but not least: BUNELE MANIERE! Da, nu este deloc demodat sa cedezi locul in autobuz persoanelor mai in varsta, sa deschizi usa cuiva, sa spui buna-dimineata sau multumesc!
Banner

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *