Banner
Anasfashionworldchest

10 luni si povestea merge mai departe

Ieri Ilinca a implinit 10 luni.

Parca ieri mi-o punea moasa pe piept si imi spunea: Felicitari! Ce este nu mi-a spus. Dupa vreo ora si ceva m-a intrebat: -Nu va suparati, v-ati uitat ce este? Ca nici noi nu am observat!

Din secunda aia, toata viata mea s-a schimbat. Bine asta spune orice parinte. Dar chiar asa este.

Sunt momente extraordinar de frumoase, chicoteli, mangaieri, sunt zile grele, prima constipatie, vaccinurile, prima cazatura, febra, diversificare, mersul de-a busilea, alte cazaturi, pampersi multi, pampersi explodati pana la gat, dinti, ridicat in picioare, caine tras de blana, plansete, muci si acel: MA MA! 

Ilinca spune MA MA, doar cand e o problema grava, gen e prea mult, vreau la tine in brate. Eh, in secunda aia nimic, dar absolut nimic nu mai conteaza. Si uiti tot ce e greu si te bucuri ca este si ca este sanatoasa.

 

Eu ii multumesc des ca m-a ales ca mama si stiu ca este responsabilitatea mea principala, ca ea sa fie fericita, sa se simta iubita si sprijinita din toate punctele de vedere.

Pe de o parte ma bucur sa o stiu norocoasa, ca are parte oameni care o iubesc extraordinar de mult si  de un mediu care sa o ajute sa se dezvolte frumos, pe de alta parte ma gandesc insa si la acei copii care nu au aceasta sansa. Copii care traiesc in familii violente, in familii defavorizate sau copiii din orfelinate. Acei copii carora nimeni nu le spune o vorba buna, care nu stiu ce este o imbratisare sau alinarea unei suferinte fizicie ori psihice.

In anul 2017, dupa multe fertilizari in vitro nereusite, am pornit un mic business cu dorinta clara: daca eu nu pot avea copii, nu inseamna ca nu ii pot ajuta pe aceia care au nevoie. Si asa am inceput sa fac felicitari. Eu le desenam, eu le coseam, le ambalam si le trimiteam cumparatorilor. Jumatate din pretul acestor felicitari l-am donat catre doua familii din comuna Hotarele, judetul Giurgiu.

Acum, avand un copil al meu, parca si mai mult imi doresc sa ma implic pentru acesti copii. Si vrem sa facem si mai mult. 

Asa am lansat magnetul AMF, din lemn. Toate modelele sunt afisate in Shop. Acestea sunt fie pictate manual, fie sunt vopsite cu lac de tabla( ca sa puteti lasa un mesaj personalizat celor dragi) si la cerere pot fi si pirogravate sau special realizate pentru cerinta voastra. Ca si in cazul felicitarilor, jumatate din pret este donat pentru copii.

Pentru fiecare feedback, pentru fiecare share si mai ales pentru fiecare comanda, va suntem extrem de recunoscatori.

 

Banner

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *