Banner
Anasfashionworldchest

AMF vine la Crazy Christmas by Andreea Esca

Teoretic ar urma un: uraaaa! Cat de tare! Nu imi vine sa cred!

Dar practic, dupa ce am filmat de cel putin douazeci de mii de ori, clipul pentru Youtube, vreau sa fac un anunt extrem de important. Pentru toti creatorii de content video, pentru toti prezentorii de televiziune si reporteri care fac zilnic live-uri: SUNTETI NISTE EROI!!!! Sa nu mai  spuna nimeni ce simplu este sa vorbesti in fata camerei de filmat, bla, bla, bla. Aveti respectul meu sincer!

Eu, clar, nu sunt facuta pentru asta si e perfect in regula. In schimb sunt foarte buna la cusut felicitari, la cusut semne de carte, la pictat magneti si ornamente pentru bradul de Craciun. Andy este extraordinar de bun pe tot ce inseamna pirogravare si logistica.

Toate astea si multe altele, o sa gasiti la standul nostru (la parter) de la Targul Crazy Christmas by Andreea Esca, ce are loc pe 08.12.2019, la The Ark, intre orele 10-19:00.

Cel mai important de mentionat este ca jumatate din pretul produselor noastre este donat catre cauze legate de copii. Pentru ca acesta este Motto-ul nostru. Deci, dati veste in tara ca venim si va asteptam intr-un numar cat mai mare.

In incheiere, va lasam sa va delectati cu un videoclip in stilul AMF!

Banner

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *