Banner
Travel

Anasfashionworldstyle in a military base

K1600_IMG_0200

K1600_IMG_0194
K1600_IMG_0193
K1600_IMG_0195

In timp ce faceam aceste fotografii, la fosta unitate militara unde au activat sotul si socrul meu, chiar ne gandeam ca hainele n-au mai fost in centrul atentiei de extrem de mult timp.

E drept, sandalele si bocancii de trekking au luat cu succes locul tocurilor si din pasiune si din cauza accidentului la schi, care mie mi-a schimbat fundamental viata. Am ramas in continuare adepta dungilor, pe care le iubesc in continuare la fel de mult. Si acest sacou, cumparat de la Frau Fischer care este, fara doar si poate, o piesa vestimentara  in care nu doar ma simt extraordinar de bine, ci care imi si ofera extrem de multa siguranta. Restul sunt basicuri (poate cu alta ocazia o sa va povestesc despre teoria hainelor basic varianta lui Andy).

Facand insa abstractie de haine ca material in sine, pret si firma lor, conteaza enorm daca ti se muleaza pe caracterul si personalitatea ta. Asta se va vedea in atitudine. Si nimic, dar absolut nimic nu e mai frumos decat un om sigur pe el si impacat cu ceea ce este.

Nu, nu marca hainelor este importanta, nu, nu toata lumea trebuie sa aiba un numar standard de kilograme, o anumita inaltime. o anumita tipologie  ci balanta aia invizibila in care psihicul si corpul sunt in armonie.

Este perfect in regula sa fii altfel intr-o lume ce pare standard, atata timp cat tu te simti nemaipomenit de bine.

 

Fara nicio intentie, sacou, bluza si pantalonii: Zara; geanta si cizmele: de atatia ani in garderoba ca nu le mai stiu exact marca.

 

Banner

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *