Banner
Lifestyle

Concert David Guetta

Saptamana trecuta, un coleg de birou, a carui prietena se ocupa de organizarea concertelor, ne spune ca mai are doua bilete la concertul lui David Guetta pe 04.02.

Primul meu gand a fost, e in Frankfurt( cam 145km dus), e duminica, incepe la ora 20:00, luni eu ma trezesc la ora 5, Andy se trezeste la ora 4 – neah, altadata.

In secunda in care ma justificam si gaseam tot felul de contra-argumente, ma intrebam la modul serios- Tu esti intreaga la minte? Vorbim de David Guetta! DJ-ul tau preferat! Oare cand o sa mai gasesti o asa ocazie?

Trebuie sa recunosc ca eu-l ascultam de pe vremea cand nu era asa in voga. In discoteca unde mergeam noi, pe undeva pe la 3-4 dimineata, cand majoritatea deja plecase acasa, puneau Summer Moon. Eram doi insi care dansam pe melodia asta, la modul rupti de realitatate. Am asociat-o intotdeauna cu sentimentul de libertate, cand te misti fara sa-ti pase de parerea celor din jurul tau,intr-un ritm al tau, care poate parea necontrolat,  cand esti doar tu cu tine, ca nu te gandesti la nimeni si la nimic.

Pentru mine muzica este extrem de importanta. De foarte multe ori imi este suficient sa ascult o melodie de  maxim cinci ori, ca sa-i invat versurile pe de rost (chestie care-l lasa, inca, mut de uimire pe Andy). Pentru ca nu ma rezum la un anumit gen muzical sau o limba straina, uneori ma trezesc fredonand o melodie hip-hop in germana sau un pop in romana si alteori o iau pe engleza. In franceza nu stiu decat imnul Frantei(pe care in liceul trebuia sa-l cantam, spre deliciul profesoarei de franceza si disperarea noastra, a elevilor) si Lara Fabien Je t’aime. Sa ne intelegem, nu am ureche muzicala, nu am nici voce, dar eu cant 🙂

Trei sferturi din Playlist-ul telefonului este ocupat de Soundtrack-uri. Coloana sonora de la Illuminati, Gladiator, Terminator, Harry Potter, The Brothers, Codul lui da Vinci, Avatar. Restul sunt melodii perfecte pentru sala de Fitness sau pur si simplu melodii care imi starnesc anumite emotii sau care genereaza un intreg lant de idei noi.

Va dati seama lupta inima/ creier a  fost castigata detasat de prima si ghiciti ce: Abia astept sa vina weekendul!  Si abia astept sa va spun cum a fost!

De dormit, am dormit noi si mai putin/ chiar deloc in unele circumstante.

 

 

 

 

Banner

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *