Banner
Travel

De Carnaval ne costumam in..turisti!

csm_Schloss_Neuschwanstein_im_Herbst_-_Front_3_604b45f29f
Sursa

Nu-mi vine sa cred ca saptamana asta incepe deja carnavalul. Cam prin toate Pub-urile vezi oameni in costume, ziarele locale sunt pline de informatii si atmosfera de petrecere e in toi. La altii, cel putin.

Noi, pentru prima data, am hotarat sa plecam cateva zile in perioada asta, din o gramada de motive: suntem in plin tratament hormonal, ne cam lipsesc cateva momente doar ale noastre, ne-am dorit de foarte mult timp sa ajungem la destinatia aleasa si mai ales, anul asta, cand jobul si scoala oricum ne solicita la maxim, o astfel de iesire este fara doar si poate o gura de aer.

Am ales sa mergem in Schwangau, cam la 518km de noi. Tinta noastra este clar castelul Neuschwanstein, dar se pare ca si imprejurimile sunt de luat in considerare. Speram din tot sufletul sa fie zapada, dar cum este chiar langa Alpi, sunt slabe sansele sa nu fie.

Pentru mine iesirile in aer liber sau orele petrecute in sala de fitness sunt balsam pentru fizic si mai ales pentru psihic. Nu doar ca sunt in forma maxima, dar reactionez foarte bine la tratament, n-am reactii adverse decat izolat. Cu ok-ul de la medic, cel putin pana la punctie, am sa continui activitatea fizica, ca si pana acum.

Anul asta nu ne costumam, nici  carele alegorice nu le vedem, nici Mayo nu strigam, din pacate nici prietenii nostri nu o sa-i vedem,  in schimb ne vom plimba, mana in mana, prin nameti, admirand peisajul si facand planuri.

 

 

Banner

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *