Banner
Travel

The Devil wears Prada

Ca suntem intr-o continua schimbare nu este nimic nou, ca oamenii ne pot influenta personal, vestimentar sau profesional, este iarasi deja cunoscut. Dar cred ca undeva in adancul sufletului nostru ramane o parte din copilul din noi, caruia ii face bine sa mai iasa la lumina.

Da, viata este mult prea serioasa, ca sa ne mai luam si noi in serios. Politicienii o iau razna, fiecare prezinta varianta perfecta pentru succes in afaceri, diete minune care-ti promit silueta ideala peste noapte, ponturi cum sa-ti cresti copilul, sa-ti pastrezi partenerul  si lista poate continua la nesfarsit.

Mie mi-a lipsit sa facem niste poze pentru blog. Si nu, nu am niciun corp model, nici nu stiu sa editez pozele si probabil ca nici cadrele nu sunt cele mai profesioniste. Dar, am ras la greu, amandoi, in incercarea de a prinde cadrul cel mai neobisnuit. Si ma bucur, slava domnului, nu ca nu mi-am fortat/ rupt niciun ligament, dar ca am reusit sa pastrez botinele intacte.

Pentru ca de la ele a plecat toata ideea. Au costat o mica avere si ma gandeam ca nu este nimic mai fabulos, decat sa le fac inaugurarea la raionul de legume, unde chiar am fost dupa ce am facut pozele de mai sus.

Facand abstractie de preconceptiile oamenilor vis-a-vis de parul meu, care da, surprinde in continuare, am tot mai des senzatia ca oamenii tind sa anuleze/ respinga/ priveasca cu o oarece retinere absolut tot ce este altfel fata de zona lor de confort. Cu cat te identifici mai bine cu ce porti , cum te comporti si daca pasesti sigur pe tine, cu atat mai mult ii bulversezi, cu atat mai ciudat esti privit.

Cred ca in anul 2017, multora dintre noi, ne lipseste una din calitatile, poate esentiale in viata si anume: toleranta. Si cu cat suntem noi mai neimpliniti, cu atat mai putin ii toleram pe ceilalti.

Asa ca de ce sa nu facem noi un exercitiu din asta si sa nu ne mai luam in serios, dar mai ales sa nu-i mai luam pe ceilalti in serios!?

 

Sacou: Zara/ Maleta si geanta: Local labels/ Botine: Prada/ Blugi: Pimkie

 

 

 

Banner

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *