Banner
Travel

Father-in-law birthday present

IMG-20150630-WA0005

11061965_10153356798053936_2691447577282532412_n

[en] I love Christmas, just as much as birthdays, as long as I know what for present do they wish for. From year to year, everything becomes more complicated and I find myself searching like a desperate after the holly present. Most of the time such a present it’s not found and you buy something just for your conscience, hoping from the bottom of your heart it will be used in a way or not.

For my father-in-law 60th birthday we wanted something different, you know like a big surprise and we did it. As a retired soldier the amazing effect when he saw this Sikorsky CH 53G  Helicopter was like wow. I don’t need any flattery, his sparkly eyes told me more thand words could ever say.

With this present he has  his past and present in one, he’ll remember all great youth moments of his life, just as much as his birthday: his 60th birthday! With his family and friends.

And yeah, Anasfashionworldchest concept is about how are people for us!

Ador Craciunul si zilele de nastere, atata timp cat stiu ce isi doresc cei dragi mie. Cu fiecare an insa, ma trezesc cotrobaind prin n magazine in speranta ca voi putea sa gasesc acel cadou salvator. De cele mai multe ori,  acesta nu este gasit si cumpar ceva in speranta ca va fi de folos, desi „ca sa nu ma duc cu mana goala” suna mai sincer.

La partea feminina,  o  cutie de praline si niste flori te pot scoate din incurcatura, dar la treaba cu parfumul(mai ales daca nu stii ce preferinte are) sau bijuteriile se complica deja treaba. La haine este cu atat mai greu, eu imi stiu masurile mele si ale sotului, pentru ale celorlalti nu as baga mana in foc. Partea barbateasca nici ea nu-i usor de multumit, unii fiind adeptii tehnicii, altii nu.

Noi, am incercat cu ocazia aniversarii celor 60 de ani, sa-i facem o surpriza socrului meu. Si nu ca suntem noi lei si modestia nu-i calitatea noastra cea mai mare, dar ne-a si iesit. Fiind fost cadru militar in aviatie, ne-am gandit sa-i facem un tablou cu : Elicopterul Sikorsky CH 53G. Ca de obicei, eu m-am ocupat de partea desenului si Andy la executie.

Cand i-am vazut ochii stralucind de bucurie, in secunda in care a admirat cadoul, am stiut ca ne-am facut treaba si ca alt cadou mai potrivit nu puteam sa-i facem. O sa-si aminteasca si de tinerete si de noi de fiecare data cand se va uita la el. Pentru ca asta este ideea de baza a conceptului Anasfashionworldchest: arata celor dragi cat de importanti sunt, nu doar la onomastica, zile de nastere si Craciun!

Acesta este al doilea proiect, din cufarul nostru de idei si vor mai urma, pentru ca noi chiar punem pasiune in chestia asta. So stay tunned for our next ideas!

 

 

 

 

 

Banner

Join the discussion

  1. Mihaela Pojogu

    Eu ma duceam cu gandul la eoliene, la Olanda, cu toate ca parca ala nu era contur de lan cu lalele, mi-am zis. Fain rezultat, spor in toate cele! pupici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *