Banner
Travel

Felicitari de Craciun

 

Usor-usor se apropie Sarbatorile de Craciun.

Pentru majoritatea oamenilor o perioada foarte draga, in sanul familiei, cu miros de cozonac si sarmale in casa, cu brad impodobit si cadouri frumos impachetate pentru cei dragi sub el. Daca mai si ninge putin, avem un peisaj de poveste.

Am avut, in copilarie, un an mai putin bogat. Si ne-a lipsit mult visatul brad de Craciun. A fost greu, dar pentru ca nu imi pierdusem spiritul sarbatorilor, am impodobit cu mare drag trandafirul japonez al mamei. In acel an, mi-am jurat, ca atunci cand voi avea la randul meu un copil-doi, acestora nu le va lipsi niciodata bucuria sarbatorilor de iarna.

Intamplarea face sa nu am un copil al meu, caruia sa-i ofer ceva, dar exista, din pacate, o multime de copii pentru care cuvantul Craciun nu are nimic din descrierea de la inceputul postului. Pentru ei nu exista brad impodobit, nu exista un cozonac aburind si nici o jucarie impachetata cu drag. Si m-am gandit cum as putea sa ajut?

Nu contest avantajele tehnologiei si cat de usor poti sa urezi cuiva La multi ani printr-un E-Mail sau printr-un mesaj pe Messenger, dar mi se pare mult mai personala o scrisoare/ felicitare scrisa de mana.

Asa a luat nastere ideea de a face felicitari, cu motive de Craciun cusute. Fiecare felicitare este individual descrisa in sectiunea Shop. Pentru alte detalii suplimentare, va stau cu mare drag la dispozitie.

Si, desi este mentionat, vreau sa subliniez un aspect, care pentru mine este extrem de important: jumatate din pretul unei felicitari va fi donat, astfel incat un copil sau mai multi, sa nu-si piarda speranta in magia sarbatorilor.

Sper ca impreuna, sa reusim sa bucuram cat mai multe suflete!

 

 

 

Banner

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *