Banner
Lifestyle

Miercuri

Maine pe vremea asta suntem deja in Malta.
Am aruncat doar o privire pe fuga, sa vad cum e vremea si asta pentru ca am banuit eu ca 14 grade nu e chiar vreme de haine lejere, asa cum imi imaginam eu weekendul trecut.

N-am apucat sa bifez nici ce puncte de atractie o sa vizitam, n-am citit nici bloguri pe aceasta tema.
Am apucat insa, intre  bilanturi,sedinte, liste si o gramada de cifre sa pastram traditia de a manca in oras in ziua libera de antrenament-miercuri.

Pentru noi miercurea e o gura de aer. Marcheaza mijlocul saptamanii si momentul de rasfat maxim, cand alegem sa facem ceva si pentru suflet – o sedinta scurta de shopping, un film bun la cinematograf, o cina in oras-fara grija caloriilor. Eu n-as numi-o Cheat-Day, pentru ca tot in parametrii ramanem, dar ne permitem un pahar de vin, langa un steak-medium si o salata, spre exemplu.

Si nu cina in sine ma atrage atat de mult, cat ideea ca, in tot haosul asta de dead-line-uri, iti acorzi 3-4 ore pentru ceva ce-ti doresti din tot sufletul sa faci, fie ca este vorba de o baie cu spuma, o carte, iesit in oras sau un film bun (la cinematograf sau acasa).

De foarte multe ori ne punem sefii, familia, prietenii si in general pe toti ceilalti in fata, in detrimentul nevoilor noastre personale. Nu cred ca sunt singura care a raspuns afirmativ cand cineva avea nevoie de ajutor, desi in interiorul vostru spuneati nu.

Sa ne intelegem, nu imi doresc sa devin parte dintr-o generatie de narcisisti, in schimb imi doresc sa fac parte dintr-o generatie care stie ca este in regula sa fii diferit, ca nu trebuie sa pun presiune pe mine, daca nu ma incadrez intr-o anumita marime a hainelor, ca este in regula sa spui NU atunci cand simti asta.

Cateva ore ale tale, inseamna efecte benefice pentru tine si poate pentru toti cei din viata ta. Si cand simti ca bateriile sunt goale, acorda-ti timpul asta, o saptamana, doua, trei…apoi oricum va fi automatism.

Si inainte sa revin la haosul meu – voi va acordati acest timp? Si daca da, cum alegeti sa-l petreceti?

 

 

Banner

Join the discussion

 1. Gabi Co

  Have fun in vacanta! noi am fost in formula de 3 anul trecut, in mai. A fost ok, ai ce vedea (noi am stat in St. Paul’s Bay si ne-am plimbat in capitala, spre Golden Beach, am vizitat celelalte 2 insule, fiecare in cate o alta zi – plimbarea cu barca a fost foarte faina si apreciata de toata lumea 🙂
  Pentru mancare iti recomand sa te uiti pe tripadvisor pentru a alege restaurante cat de cat ok – la noi asta a fost marea dezamagire, noi gurmanzi (si el si gourmet) din fire 😀

  • Anamaria1086

   Noi plecam doar un weekend prelungit (de maine pana luni). Sincera sa fiu, nici nu mai stiu unde a rezervat Andy, dar sunt convinsa ca vom avea ce vedea, plus ca am vazut ca totul este accesibil cu autobuzul.
   La mancare am vazut ca ei sunt mari consumatori de carne de iepure si cum noi nu mancam, trebuie sa avem grija ce comandam.
   Multumim mult, sper sa fie frumos!
   Te imbratisez tare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *