Banner
Personal

Smile no matter what

„Smile no matter what” este Motto-ul meu de suflet. Si daca ma iau dupa ridurile de expresie, realizez ca-l  traiesc din plin. Bine, nici cei 32 de ani nu prea mai pot sa-i pacalesc.

Si de fapt aici vroiam sa ajung. La ziua mea de nastere, care a fost extrem de frumoasa. M-am bucurat cu cei dragi si am citit toate urarile primite. Mi-am propus sa raspund fiecaruia in parte, in tihna, cand o sa am ceva timp liber.
Nu mi-am dorit lucruri materiale, am preferat sa ma bucur de momentele petrecute cu familia, tot ce mi-am dorit si imi doresc in continuare este ca mogaldeata sa vina sanatoasa pe lume. Si sa-i stiu pe ai mei bine-sanatosi.

12 august, mai exact vreo 5 secunde mi-au/ne-au schimbat complet viata. Momentul in care 3 tineri, intr-un moment de neatentie, ne-au intrat in masina,pe autostrada, propulsandu-ne intr-o alta masina.
Nu o sa intru in detaliu, nici nu o sa postez fotografii de la locul accidentului, scopul acestui post nu este de a ne reactiva noua traumele si nici de a soca pe cineva.

Acest post este un semn de multumire pentru simplul fapt ca traim.

  • Da, daca-ti imaginezi ca nu poti sa traiesti fara nu stiu ce haina, produs, parfum sau mai stiu eu ce nimic material, crede-ma poti. Cand in jurul tau este doar tabla indoita, geamuri sparte, sange, hohote de plans…nimic nu mai conteaza –  decat sa traiesti. Tu si ai tai.
  • Daca simti nevoia sa spui cuiva ceva, fa-o, in numele lui Dumnezeu, acum. Maine s-ar putea sa nu mai existe niciodata.
  • Daca-ti imaginezi ca esti regele soselei, doar pentru ca tatal tau ti-a lasat masina lui pe mana, desi tu ai carnet de nici jumatate de an, te inseli. O secunda de neatentie si poti baga oameni in spital, doamne fereste in mormant. Si tu, dintr-un tanar plin de vise si fara griji, ajungi un infractor cu dosar penal si o constiinta incarcata.
  • Daca-ti imaginezi ca nu conteaza ca provoci un ambuteiaj, atata timp cat tu poti filma nestingherit locul unui accident, inseamna ca esti cretin. Din cauza specimenelor ca tine, ambulantele ajung cu intarziere. Si-ti doresc din tot sufletul sa nu stii niciodata ce inseamna asteptarea in astfel de momente.

32 m-a maturizat peste noapte, mi-a adus temeri pe care sper sa le depasesc, dar mogaldeata asta a mostenit din caracterul de luptator al parintilor si ma motiveaza secunda de secunda sa merg mai departe. Si sa zambesc si mai mult, pentru ca viata este intr-adevar pe zile.

Va multumesc din suflet, tuturor celor care v-ati gandit la mine/ la noi si nu pot decat sa va intorc urarile inzecit, sa fiti sanatosi, voi si cei dragi voua!

Banner

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *